Om Retail2021

Retail2021 er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor ledere og nøglemedarbejdere i dansk detail- og e-handel mødes for at ruste deres organisationer til fremtiden.

Konferencen blev sidste gang afholdt i 2018 og fik karakteren 4,5 ud af 5 i snit af deltagerne. Der deltog i alt 150 personer fra virksomheder i alle størrelser — størstedelen med 100+ medarbejdere.

KØBENHAVN — 12. juni 2019

Børsen (Børsgade)
1217 København K

Gratis for medlemmer af Dansk Erhverv
1.495 kr. for ikke-medlemmer
Early bird: -30 pct. før 15. maj


Retail2021 ruster dig til fremtiden

Kom på forkant med udviklingen i den digitale handel, mød fremtidens forbrugere og sæt kurs mod nye nicher, online markedspladser og e-eksportmarkeder.

Retail2021 ruster danske handelsvirksomheder med netværk, viden og værktøjer til at håndtere de nye digitale trusler og muligheder — i år med et særligt fokus på at slå igennem i udlandet.

Amazon og andre internationale markedspladser snupper en del af forretningen og åbner nye muligheder for de kvikke. Fremtidens forretninger formår at skabe deres egne digitale nicher — men hvordan?

— Hør hvordan et smalt fokus hjælper danske virksomheder med at udvide forretningen og sælge i udlandet via nye platforme og outsourcing-tjenester.

— Mød den næste generation af forbrugere, der kan blive detailhandlens nye guldgrube.

— Få hjælp til at knække last mile-problematikken og udnyt de nye muligheder for at tilbyde kunderne billig og hurtig fragt.

— Tilhører fremtiden brands? Og går alle mellemhandlere en presset tid i møde? Få indblik i fremtidens digitale forretningsmodeller, og hvordan man bedst tilpasser butikken efter dem.

— Hør om de seneste tendenser inden for digital sikkerhed og sikring af brugernes privatliv på tværs af landegrænser.

— Og meget mere…

Talere til Retail2021

Her er et udpluk af talerne til Retail2021. Flere er på vej...